Rockard

Sant och sånt...Intressant eller ointressant...

Hemma...

Publicerad 2009-04-19 14:09:12 i Allmänt

Jag kommer att göra en slutrapportering från min Spanienresa men det stora frågan är vad jag ska skriva om i min blogg nu när jag kommit hem?

Vad tycker ni?
Ge förslag vad ni vill att jag ska skriva om!

Sista natten i Spanien... Sa klyven har jag aldrig varit förut...

Publicerad 2009-04-12 14:54:16 i Allmänt

Jag längtar efter vänner och familj men har ingen längtan efter staden Skellefte. I dag skiner solen över Torre och jag varierar städning med att ga runt här en sista vända. Hade jag ca 800.000 hade jag köpt en lägenhet här direkt. Jag gillar denna stad sa mycket.

I gar gick jag runt bland alla festivalmäniskor och bara njöt av blandningen av Torreviejabor, övriga spanjorer och alla turister som nu kommit. I gar blev jag visad Torres 2 hardrocks klubbar sa om jag hamnar här igen vet jag var jag ska ga direkt. Pa ena stället blev jag rent mörkrädd och kände mej som ett skinnhuvud, jag hade klart kortaste har av alla och när barägaren la sitt langahar över hela ölkranen och bara stirrade gick jag... nä det var naturligtvis ett skämt pa det stället var det perfekt och garanterat "NRJ" dyng musik fritt. Synd att de öppnade sa sent pa aret men till nästa gang sa blir det där man kommer att hänga.

Nu är det bara en natt och en dag kvar sen är man tillbak i Skehell igen och jag har saknat mina vänner!

Till alla: Pa tisdag syns vi vid 11.00 pa Waynescafe (heter det sa?) Ovanför bion. Hoppas ni har tid att ta ett fika da med en blek Svensk...

Ha de!!!

Karneval i Torre...

Publicerad 2009-04-10 14:36:48 i Allmänt

Sen i mandags är det karnival här i Torre men festivaltaget gar vid 22 tiden sa det känns rätt sent att sta och se pa det varje kväll. Det handlar ju om Gud och sant där, och det var länge sedan jag slutade tro pa langhariga och skäggiga gubbar. I gar knallade man runt och tittade pa folk istället men det slutade som det brukar, jag och Dag F satte oss och fikade samtidigt som vi snackade skit och tittade pa folk.

Ikväll blir det nagot liknande för nu är det mycket folk här, sa det blir en riktigt bra avslutning och efterson Dag syslar med lägenhetsaffärer här nere sa skulle han kolla om han kunde fa tag i en lägenhet at mej till nästa vinter men jag behöver fa tag i ngn brud som har lust/möjlighet att kunna slippa kylan och snön för nästa vinter har jag inte rad att betala hela hyran sa jag maste fa tag i ngn att dela den med.

Nu är det ut i värmen igen...

Ha det sma snögubbar och gummor!


Nu har brudarna akt hem...

Publicerad 2009-04-04 11:25:29 i Allmänt

Jenny och Johanna har nu akt hem till Sthlm och atergatt till sina vardagsliv. Sjalv ar jag snart tillbaka i mitt. 13 april lyfter flyget fran Alicante till Sthlm och dagen efter ar jag hemma i Ske-hell. Brudarna hadde varsta oturen med vadret. Under min tid har har jag haft 2 och en halv dag regn, nu oste regnet ner. Det regnade typ 2 dagar i strack och en natt eller ngt sant. Dom fick egentligen bara en riktig soldag pa stranden, men det fick ju ett bra natt/uteliv istallet. I gar foljde jag brudarna in till Alicante och tankte aven i dag aka in och ga i affarerna men det var inte sa bra vader samt att jag kanner mej lite forkyld efter dagen da Torre mer eller mindre stog under vatten forra veckan.

Nu ar det inte lange kvar for mej och det blir nog inte sa mycket mer att gora har utom att ta det lugnt.

I gar var det 21,5 grader vid 19 tiden, har ni det hemma?

Synes snart!Om

Min profilbild

Rockard

En kille som gillar Hårdrock. Framförallt 70 & 80-tals band som Deep Purple, Uriah Heep, Black Sabbath och Iron Maiden men även Glamrock som Kiss och Crashdiet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela