Rockard

Sant och sånt...Intressant eller ointressant...

Vad gor man en Lordag?

Publicerad 2009-01-31 13:23:56 i Allmänt

Idag ar jag slitten... Eftersom jag gar sa mycket sa kanns det nu... eftersom vadret inte ar sa bra i dag tror jag att det blir ganska lugnt ikvall. Ska ga och lyssna pa den Norska trubaduren som jag sag forra lordagen men det blir nog inte sa lange jag blir dar.

Har i dag handlat lite Svenskt smagodis och aftonbladet som jag nu tankt lagga mej och mysa med.

Om solen uteblir under hela denna dag sa tror jag att det blir att krypa ner under filten, fortsatta att lyssna pa talboken, kaka lite godis och bara ladda batteriet infor nasta vecka.

Vi far se vad min polare slumpen vill av kvallen men just nu kanns det att man passerat 20 med nga ar...

Skotta inte sa mycket sno ikvall bara...Marknad i Torrevieja

Publicerad 2009-01-30 14:24:03 i Allmänt

I Onsdag var jag pa marknaden i La Mata i dag var jag pa Torreviejas marknad... Sa mycket skrot det finns och sa manga (daliga) forsaljare. Jag har ett tips till alla som ska pa en marknad, kolla om de har prislappar. Har det inte det ska man passa sig om man vet att man inte ar bra/stark pa att prata. Har har ni ett exempel som jag var med om i dag. Detta ar oversatt fran Spanska/engelska/kroppsprak och teckensprak

R - Vad kostar denna vast?
F- Bara for dej... 1500 skr
R- na, fan va dyrt!
F- okej, 1000 skr, bara for dej!! RIKTIGT skinn
R- Det har ar ju inte riktigt skinn!
F- 750 skr?
R- no, no, no

R borjar ga

F skriker -150skr??

R Flinar och gar vidare...

R=Rickard
F=Forsaljaren

Om man har svart att saga nej ar det latt att bli lurad och dessa personer har inget samvete... Nar jag kande pa skinnet forstog jag att den vasten skulle vara snygg i max 2 manader... Varfor inte salja riktiga klader och ta betalt for vad det ar varda? Att han sen svor pa Spanska at mej skiter jag i... Jag vet att han under dagen tyvarr kommer att lura ngn annan.

Inga prislappar= Skitprodukter och inget samvete!

Det ar kul att leva!  :)

Nu ar det helg och jag vet inte vad som hander... Slumpen far styra mej!

Kan man bli kar i en stad?

Publicerad 2009-01-29 14:03:23 i Allmänt

Nu har dyngstemperaturen hojts med 2-3 grader och bara det lilla kanns. 2-3 grader till sa att varmen kommer in i mina betogvaggar ar nu allt jag behover...

Lagenheten har statt obebod under minst ett halv ar och det tar tid att fa bort fuktlukten ur ett betonghus...

I dag ar tredje dagen som man gar har shorts och man har framfor allt lart sig att ta pa sig ratt klader.

For nga dagar sedan tankte jag att nu maste jag borja gora saker, se museum, aka till andra stallen ta fina kort pa fina platser, skynda, skynda skynda... men da kom jag pa att jag har semester... jag trivs sa har... det ar sa har jag vill leva, att bara ska hinna med allt som alla andra turister ska se ar inte min stil... Jag lever ett fantastiskt liv just nu!

Jag kanske verkade lite grinig i mina komentarer om bilderna pa lagenheten som jag la in i gar... men sa ar det ju inte. Det tog ca 90 minuter att bara lagga in sa fa bilder och det gjorde mej kanske lite sne... Jag skrev om mogel i vaggporerna, alltsa det finns INGET mogel men alla som har bott i ett betonghus vet att kall och sma fuktig betong luktar pa ett visst satt, det var det jag menade.

Solen skiner och jag knaller runt och fonster shoppar... Jag haller nog pa att bli kar, i staden Torrevieja

Ut i Solen, tjing e ling....

Bildkavalkad...

Publicerad 2009-01-28 20:48:20 i Allmänt

Det tar en enorm tid att lägga upp bilder här på blogg.se men här kommer nga på bla lägenheten. Den är ju inte den snyggaste men under 3 månader funkar det... När man vet att lägenheten är relativt nybyggd förväntar men sig att det ska hålla lite högre klass men det är ju bara självaste skalet som är nytt... inredningen har väl rätt många brister men men... det funkar.


Ett Amrikansk kök... Här har ägaren verkligen tagit begagnat och billigt... Läger man över 1 mille borde man ha råd med ett nytt kök kan man tycka.
Balkongen är helt okej i storlek... Sen är det samma sak här jag och ägaren kanske inte har samma inrednings smak


Jag tycker det är rätt bra med dessa inglasade balkonger... I mitt fall funkar det ju helt perfekt som matplats...


Dasset är det rum som kanske håller högst klass...


Andra rummet... Här har jag städat upp ordentligt... här stog 2 singel sängar nästa ovan på varandra... nu går rummet att använda... Här kommer jag att sova sen när det blivit 3-5 grader varmare på natten


Lounge kallas det enligt annonserna men jag kallar det vardagsrum... med kök....


Vardagsrumet funkar just nu som kombinerat sovrum,Vardagsrum och kök... När det blivit nga grader varmare nattetid eller när det kommer mer folk till lägenheten så att värmen går in i betongväggarna... Betonghus är helt värdelöst om man inte har element som värmer bort mögelsvamparna i väggporerna...

Master bedrum... är ett fint ord men detta är stora sovrummet... Det är riktigt stort även med Svenska mått


En bild när Medelhavet kanske inte ser så inbjudande ut


Ett Spanskt hus med en artitektur som håller helt enorm klass... synd det inte syns hur vackert det är... Ska ta bättre bilder på dessa hus

Spaniorer har inga problem med snö därför är de världsbäst på att förvandla alla platta ytor till sol/tak platser

Marknaden i La Mata

Publicerad 2009-01-28 14:56:21 i Allmänt

I dag onsdag har jag varit och knallat runt på marknaden i La Mata och visst finns det mycket skrapp... Så måste man faktiskt kalla rætt mycket av det man sæljer på dessa marknader. Men visst ær man ett fruntimmer så kan man handla mycket klæder till bra priser... men jag passar nog inte i kjol...

I dag ær dag nummer 2 med shorts... Om någon har drygt en halv mille till en lgh hær så tar jag gærna imot dem. Hadde bara mina vænner varit med hit så skulle jag aldrig vilja åka hem... Jag har inte sett en enda snøskoter och det gør mej lycklig!

Mer bilder kommer i kvæll...

Nu har jag blivit Norsk och Dansk med mina å,æ och ø.


Det var en bra Dag...

Publicerad 2009-01-26 11:44:52 i Allmänt

Hur mycket styr slumpen ens liv?
I Lordag styrde den allt for mej. Efter att ha legat och slappat pa eftermiddagen viste jag inte riktigt vad jag skulle gora av kvallen. Kandes som om jag skulle vanda pa mej och fortsatta att lysna pa talboken och halvsova... men sa blev det inte. Jag borjade ga mot Svensken vid havet och skulle det inte vara bra dar tankte jag ga in till ngn Engelsk/Irlansk pub. Pa Svensken var det nastan fullt men det var 50+ och lite for manga slippsar for att det skulle vara bra. Borjade sa ga in mot city men stannade bara upp helt plotsligt... sloheten satte in, det skulle bli langt att ga hem och eftersom solen har slitit hart pa krafterna sa vande jag bara om. Gick istallet till Kvikk baren for att se pa en kvinna som skulle sjunga men jag hadde last fel. Dar var en Norsk trubadur. I forsta pausen hamnade trubaduren i stolen brevid och vi borjade prata om hans synthgitarr och da berattade han att han under 80 talet under en kort tid hadde spelat med ett kant Skandinaviskt band och att bandets sangare och frontman bodde runt hornet och skulle komma dit.

I andra pausen stog jag plotsligt och pratade med 2 killar dar en av dem har salt drygt en halv miljon skivor. Vars ansikte under nagra ar fanns med i nastan alla utgavor av tidningen OKEJ. Nar trubaduren fortsatte sitt jobb fragade den andra om jag ville folja med till krogen brevid, for att slippa all rok och varme som blivit pa Kvikk. Sa helt plotsligt satt man dar och pratade med en av Sveriges storsta stjarna under nagra ar pa 80-talen. Vi satt dar som 2 gamla vanner och pratade. Det kandes helt sjukt... men samtidigt markte jag att bilden av honom i massmedia inte alls stamde. Han var mycket odmjuk och trevlig... aven utan sin kanda pudelrocks frilla.

Att han valt Spanien som bostads ort forstar jag. Har ar han helt anonym. Ex pa Kvikk var det folk pa 50+ som aldrig intreserat sig for rock och sa var det de under 30 som helt enkelt var for unga for att komma ihag hans fa ar pa den Svensk/Norska rock himelen. Det var bara jag som ens kande igen den blonda mannen pa barstolen.

Eftersom basisten i hans band fran 80 talet var fd Noice basisten Peo Thyren sa fragade han om jag last boken om Noice som just kommit ut, sa vi pratade lite runt boken och det som da tyvarr hande med bade Hasse Carlsson och Freddie Hansson. Han var nagon form av huvudansvarig for Noice comebak turne 95/96 och vi pratade om den tragiska spelning i Goteborg som tyvarr blev riktiga Noice sista spelning, om hur Hasse ramlad tillbak i sitt heroinmissbruk.

Bilden av den fd stjarna och den som oftast skrivits om honom stamde inte alls. Hadde omstandigheterna varit anolunda tror jag att vi kunat bli vanner. Jag hoppas att hans bild av mej blev nagotsanar bra iaf. Jag hoppas man stoter pa honom igen for det vore kul att se hans nybygda 4:e vaning pa sitt hus har i Torrevieja for alla pengar har inte gatt till "Rock and Roll och droger" iaf.

I fortsatningen ska jag lysna mer pa min nya van...Slumpen! For ibland overraskar han en riktigt ordentligt!

Sa jag avslutar denna kryptiska inlagg med en bra meningar fran en av plattorna jag har hemma.

"R.O.C.K, Rock & Roll music........"

Ha de bra kara vanner!


Shortsen är på... mitt i Januari....

Publicerad 2009-01-23 20:13:54 i Allmänt

Så är ett av mina stora mål i livet avklarat. Att kunna ha shorts i Januari utan att frysa häcken av mej! Nu vid 19.30 tiden är det fortfarande över 20 grader och luften är varm. Sitter just nu på Kvikk baren i Torrevieja och har min egen dator på bordet. Ikväll kommer ngn sångerska att sjunga här så snart ska jag väl hem och durscha. Lägger upp några bilder.


Torreviejas vapensköld.

d
Brygga vid Playa del Cura


Tänk Er att bo i dessa lgh med utsikt över Medelhavet...


Gångvägen rakt mellan alla stränder. Uteserveringar över allt


Bilden tagen från ngn uteservering på del Cura.


Sandstrand på Playa del Cura.Läget på lgh är ju bara underbart


Detta område ligger ovanför mej och här skulle jag verkligen villa ha en av dessa fantastiska lägenheter.


Gågatan.


Gågatan


Staty vid hamnen


Drömlägenhet på gågatan i del Cura


Torreviejas kändaste pryl... en sten soffa.

Mer kommer...

Ha det nu ska umgås...Jag befinner mig i paradiset...

Publicerad 2009-01-23 12:51:38 i Allmänt

I dag ar det 26 grader, halv molnit och svaga men  varma vindar... Det ar det har jag sokt efter!!!

Just nu hander inte sa mycket annat an att jag tar det lugnt. Att aka fran Spaniens varmaste plats vore dumt.

Ikvall, fredag ska jag ga till Kvikk, ett norsk agdt pub och lyssna pa ngn sangerska som ska upptrada dar. Troligen inte sa bra musik men det brukar vara ratt manga Svenskor och Norskor dar... sa da maste jag ju vara dar...

Ol, sprit och Vin priserna ligger langt nedanfor vara priser men jag tycker anda att man inte ska slappa in Ol och Vin pa matvaruaffarerna. En affarsidkare som har ekonomiska problem saljer nog till alla, aven en 14arig redan berusad ungdom.

Nu borjar solen att titta fram annu mera och idag skulle man kunna ha shorts men befinner mej for langt fran lagenheten for att orka hamta dem.

Just nu kanns det som jag befinner mej i paradiset, det ar bara min familj och mina vanner som behovs for att jag aldrig skulle lamna detta stalle... Jag saknar Er mina kara vanner... Men i tre manader ska jag njuta av solen...

Ha de bra alla Vikingar som star ut med all kyla och sno dar hemma...

"Man lever bara en gang och den gangen ar nu!" Ta vara pa Er!


Busstationen finns....

Publicerad 2009-01-21 12:31:51 i Allmänt

I sondags hamnade jag mitt bland Costa Blanca bikers och vilken kansla nar 30 HDar startar upp sina V-Twins... Har gatt runt och forsokt att memorera var alla stallen ar men mast sitter jag bland uteserveringarna pa stranden del Cura. Onskar nagra mer +grader och mindre vind men det kommer

Sen har jag lyckats finna at busstationen och har sett att bussar in till Alicante gar varje timme sa vi far se vad som hander fram mot helgen.

Annars ar det riktigt skont har nere hoppas bara att det dyker upp lite mer turister sa att alla uteserveringar oppnar.

Ha de!


Bilder...

Publicerad 2009-01-19 12:28:14 i Allmänt

Har idag tillgång till min egen dator och ett riktigt internet...

Så här är några bilder (kan inte ladda upp så många, men håll till godo)


Medelhavet. Denna bild togs från strandkanten drygt 100 meter från min lägenhet.Strandpromenaden. Här ligger massor av restauranger. Bara att välja... Man ser rakt ut över medelhavet från alla matställen.


Här sitter jag ofta. Underbart skönt ställe


Lägenheten. 5 dörren på botten våningen. inne i mörkret brevid hissen. I hela huset lyser det i 3 lägenheter. Resten av ägarna lär komma på sommaren. Just nu kan man vrida på volymen rätt ordentligt.
Här är jag vid medelhavet.

Nu har ni iaf fått se lite av vad jag tagit bilder på. Det finns ett område ovanför mej som jag valt att kalla för "Drömområdet". Nästa gång hoppas jag kunna lägga in bilder från detta område.

Rock On vänner!


Utelivet i januari ar helt ute...

Publicerad 2009-01-18 12:00:53 i Allmänt

Har i Torre finns manga krogar, barer och restauranger men det sitter typ 10 st pa varje stalle. Man far ga runt och forsoka hitta de mast liksinades stallen. Det saknas helt ett stalle for folk med intresse for lite hardare musik. Sen maste jag anvanda ett reklam uttalande...
- Var ar brudarna...

Det stora diskoteket har blir mitt nasta mal, men jag horde att de inte har oppet just nu under Januari och februari.
Jag maste revidera stadens storlek till att vara ungefar som Skelleftea. Men fram mot slutet av mars och borjan av april ska visst Torre vakna upp sa just nu far man njuta av solen, for gott om sol ar det!

Det har med att lagga in bilder kommer att bli svart men i morgon ska jag fa tillgang till Costa Blanca Sol hus internet kabel for att kunna gora nagra bank arenden och da hoppas jag att jag ocksa far mojlighet att lagga in nga bilder.

Jag trivs riktigt bra har men det ar ratt svart att fa ordning pa saker... Spanien ar ganska olikt sverige. Foretagsverksamheten skiljer sig markant at och lagkonjukturen har slagit hart pa foretagen har nere, sa man ar inte sa hjalpsamma om man inte vissar upp pengarna. Svenskar och Norrbaggar hjalper varander riktigt bra sa man far i forsta hand vanda sig till sina egna...

I dag sondag ska jag ta mej en kopp kaffe och bara sitta i solen och titta ut over medelhavet....

Vilket underbart land...

Publicerad 2009-01-17 17:56:57 i Allmänt

19 grader och sol...

Idag ar problemen med internet, Spansk dubbad tv och bussar som inte gar nar jag vill glomda.
Visst det ar kallt i luften och inget shortsvader men i solen ar det riktigt underbart. Det blev inte Alicante idag, gick till fel busstation och blev helt offside, men en svensk tandtekniker som jag at lunch med har nu forklarat var jag ska ga.

Har ocksa hittat till en av de 2 Svensk agda resturangerna som gar under namen S1 och S2, eller Svensken i hornet. Ska ga dit i kvall och se svensk TV och forsoka snacka lite med de Svenskar som finns dar.

Annar ar det enda problemet det att det ar kallt om natten, men med en extra filt sa ar det helt okej...

Ska gora som Spanjorerna... Ta siesta... Vila en stund...

Vi hors! 

Fredag kvall...

Publicerad 2009-01-16 22:02:59 i Allmänt

Har varit runt och kollat in krogarna har i La Mata ikvall men det var for blasigt och kallt for att ha en utekvall. Vid ett stalle (Pub/Pizza) var det nar jag var in 11 personer inklusive mig, av dessa var 6st Svenskar. Det finns ganska manga Svenskar har nere som ar har for att slippa kylan under nov-feb.

Imorgon ska jag forsoka kolla om man kan ta en buss in till Alicante, om inte sa raknar jag med att alla lediga Torrevieja bor ska ut pa stan, sa da kanske man far satta sig pa ngn utefik och bara titta pa folket. Vi far se vilket jag valjer har ju ratt mycket tid att hitta pa saker men att bussarna ar sa daliga pa halla tider kan ju komma att stalla till det om man ska aka langre strackor.

Kl ar 22 och min kvall ar over, nu ska jag sitta kvar har och lasa mail och kolla lite sidor pa natet men sen blir det att knyta sig for i morgon ar en annan dag...

Ha de gott hemma bland isflaken.....Fredag formiddag

Publicerad 2009-01-16 15:47:51 i Allmänt

Har varit ute och gatt har i Torre och man ser en riktigt bra sma stad men den ar hart drabbad av lagkonjukturen. Det ar KOPARENS marknad just nu. Det star flera "till Salu" skyltar pa bade lagenheter och affarslokaler. Sa man kan just nu fa en riktigt bra lagenhet for 6-700 000.

Konstigt att inte ha sno pa fodelsedagen men horde att vadret inte ar sa bra hemma.

Under helgen ska jag forsoka ta mej in till Alicante om nu inte forkylningen blir samre. Torrevieja kan beskrivas som nagot mellan Umea och Skelleftea i storhet tror jag... har det masta. Krogar och resturanger ligger pa rad langst kusten och aven inne i staden... men det ar ju vid havet man mast haller till... Om ett par veckor har jag nog lart mej hur jag tar mig till och fran olika stallen... for det har med tider det vet inte bussarna vad det ar.

Ikvall tanker jag ga in till Torre och se vad som erbjuds, tanker iaf ata en riktig middag pa nogon krog med snygga spanjorskor... Sa ha det och frys inte ihal....

(Hoppas snart kunna losa sa att jag kan lagga in bilder)


Rapport fran Spanien...

Publicerad 2009-01-15 20:05:22 i Allmänt

Tyvarr funkar inte internetet i lagenheten och jag kommer dar for att ga over till Hotel Cabo Cervera dar de har internet. Bilder blir svart att lagga in just nu... lika svart som att fa prikar over a,a och o...

Lagenheten ar helt okej, ingen hogre standart och faktiskt helt utan element. Sa pa natterna gar varmlufts elementet pa fullvarv. Tisdag var inte sa bra vader men Onsdag och Torsdag ar det kanon pa dagarna. Som Norrlaning ar man ju van att det ar ratt ljust pa kvallarna... har ar det kolsvart! Totalt morker!

Har just egentligen bara lart mej omrader La Mata och varit och gatt inne i Torrevieja. I morgon ar det en jatte marknad med upp mot 100 st knallar. Det ar tydligen sa varje fredag. Stranderna runt om kring har ar helt fantastiska och jag hoppas snart kunna lagga upp bilder sa ni far se. Jag har bara Spansk TV och det kan jag saga att nasta gang ska lagenheten ha engelska kanaler iaf. For Spansk TV suger... Har sett 2 en halv man... dubbat till Spanska, javlar va sjuk det var. Annars ar allt egentligen bra, jag kommer ta det lugnt ett tag innan jag borjar aka runt i omradet har. Kanner fortfarande av min forkylning. Nu har jag hittat ett stalle att interneta ifran sa nu far jag val borja dokumentera vad jag haller pa med har.

Las prickarna ratt och ha de bra hemma i norr

Väntan är över, nu väntar 3 månader i Spanien!

Publicerad 2009-01-12 09:08:07 i Allmänt

I dag den 12 Januari åker jag till La mata i Spanien och under dessa tre (3) månader ska jag försöka skriva om min upplevelse som Svensk turist i den Spanska solen.

Schema för idag!
10:20 Skellefteå - Flyg till Sthlm.
11:25 Arlanda

14:30 Arlanda - (Flyg till Spanien/Alicante)
18:40 Alicante

Sen ska jag hitta en buss som går mot Hotel Masa eller La mata.

Eftersom jag inte vet hur det är med internet i lägenheten så kan det hända att jag inte kommer att kunna skriva förrän i slutet av veckan. Jag hoppas  kunna komma över inkopplings uppgifterna ifall det inte funkar redan när jag kommer ner.

Jag har stängt av mitt mobilsvar eftersom det är för dyrt att använda där nere i Spanien men att ringa mej som vanligt på mobilen är inga problem. Det blir jag som måste slå +46 innan jag ringer upp folk i Svearike.

Mitt Cellfon (mobil) nr: 070-591 98 07

Annars skriv gärna på:

zodermark@hotmail.com

Sen står ju erbjudandet kvar att komma ner och hälsa på. Jag har tre rum så Ni får ett eget rum med dubbelsäng där ni kan leva ert eget liv. Det enda ni behöver betala är ju flybiljetten och en sån kan man få för runt 3000Skr/person. Min biljett Ske-Sthlm-Alicante t.o.r gick på 2800Skr så ni är hjärtligt välkomna.

En bra karta över Spanien.
La Mata ligger i det område som brukar kallas för COSTA BLANKA.

Följ gärna bloggen och ni som kan detta med att blogga ge mej gärna tips på vad/hur man ska skriva. Jag är en gammal innebandytränare så jag klarar av negativ kretik om syftet är att lära sig ngt av det. Så hjälp mej att få den intressant för jag kanske kan hjälpa andra som ska ut och resa.


.

2 Dagar... Sen kommer det att bli varmare...

Publicerad 2009-01-10 11:50:12 i Allmänt

Planet lyfter 10.20 från Falmark (Skellefteå flygplats) på måndag. Är då nere i Sthlm 11.25 typ. 14.30 startar flyget till Alicante och sen landar jag i Solensrike ca 18.40. För första gången kommer jag att längta efter en måndag!

I dag Lördag blir det att tvätta och städa upp lägenheten sen ska jag försöka gå och se både Div 2 och Div 1 damerna som spelar i dag. Hoppas verkligen att det börjar funka för Div 2 damerna, det är de värda. Ska försöka hålla koll på IB via nätet. Innebandyn i Spanien kommer jag att kolla upp men jag har tyvärr fått en ganska dålig bild av sporten där nere. Sen verkar det vara drygt 20 mil till närmast klubb och jag tror inte ens det laget har en fast målvakt.

Ha en trevlig helg!
.

3 dagar kvar, nu är det nära...

Publicerad 2009-01-09 09:59:57 i Allmänt

Fredag och bara tre dagar kvar till flyget lyfter... Nu kommer både tvivlen och längtan. Vad har jag gett mej in på egentligen? Att åka i väg tre månader till ett land där jag inte kan ett enda ord av språket och ett land som är så olikt Sverige, ibland undrar man om man är klok men eftersom svaret är nej så känns det ändå rätt. Att få åka i väg och bara släppa allt, att kunna åka runt och se på ett land som har kvar alla dessa fantastisk vackra hus och en extriör som är helt underbar. Jag brukar älska att gå runt i Gamla Stan i Sthlm och bara titta, i Spanien har man vägrat att bygga bort all historia som äldre hus faktiskt ger.  Spanien har inte heller förstörts av industrialismen som tex de Nordiska länderna har. Man har kvar sina små byar och små företagen. Jag kommer säkert att gå i "turistfällorna" och hamna på de nybygda lyxanlägningarna och de städer som växt upp på turismensvägar. Men på 3 månader kommer man ändå att ha tid att se utanför de utmärkta lederna.

Det är fyra mil in till Alicante och hur den sträckan är sammanbygd med bussförbindelser vet jag inte men jag har funderat på att hyra en EU moppe till att transportera mej till de närmaste ställerna om nu inte bussförbindelserna är tillräkligt bra. Att hyra bil eller MC tror jag inte jag vågar med tanke på hur man kör där nere. Nu vet jag att man försöker förbättre sig med trafiken men det är fortfarande så att man inte kan Högerregeln och det är "störst som kör först" som gäller eller att den med sämst bil bara kastar sig ut i trafiken eftersom de inte behöver vara rädd om lacken.

Jag har inte planerat så mycket och det har jag inte tänkt att göra heller. Jag kommer att göra det som faller mej in. Att jag idag känner av nervositeten beror framför allt att hela mitt liv alltid varit väl planerat. Jag brukar säga att jag är ett offer för planering. Om jag går på stan och ska mellan punkt A och B så ser jag inte de mäniskor som jag möter på vägen. Ibland har jag uppfattats som dryg för att jag inte hälsar eller ens tycks se personerna men sanningen är den att jag inte ser dem helt enkelt. Jag är så planerad att det bara finns plats B i tankarna just då. Nu ska jag lära mig av med det otyget.

Förkylningen har tagit hårt på mina krafter och jag känner mej helt slut i hela kroppen. Jag hade tänkt bjuda mina närmast vänner på ett födelsedagsfika i helgen men har tyvärr inte kraft nog att kunna genomföra det. Min familj kommer jag att bjuda på ett litet fika på söndag vid 13 tiden. Får väl ta mitt födelsedags kallas när jag kommer hem, jag vet ju att en viss Jorre oxå fyller ett vist antal jämna år han med. Så vi får väl ta ett riktigt hårdrocks kalas under sommaren istället, då kan vi ju ta med Anders M och Johansson oxå för vi är ju alla födda i sviterna av Woodstock...
b
I mitt närområde från nästa vecka.

Om

Min profilbild

Rockard

En kille som gillar Hårdrock. Framförallt 70 & 80-tals band som Deep Purple, Uriah Heep, Black Sabbath och Iron Maiden men även Glamrock som Kiss och Crashdiet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela