Rockard

Sant och sånt...Intressant eller ointressant...

Sista natten i Spanien... Sa klyven har jag aldrig varit förut...

Publicerad 2009-04-12 14:54:16 i Allmänt

Jag längtar efter vänner och familj men har ingen längtan efter staden Skellefte. I dag skiner solen över Torre och jag varierar städning med att ga runt här en sista vända. Hade jag ca 800.000 hade jag köpt en lägenhet här direkt. Jag gillar denna stad sa mycket.

I gar gick jag runt bland alla festivalmäniskor och bara njöt av blandningen av Torreviejabor, övriga spanjorer och alla turister som nu kommit. I gar blev jag visad Torres 2 hardrocks klubbar sa om jag hamnar här igen vet jag var jag ska ga direkt. Pa ena stället blev jag rent mörkrädd och kände mej som ett skinnhuvud, jag hade klart kortaste har av alla och när barägaren la sitt langahar över hela ölkranen och bara stirrade gick jag... nä det var naturligtvis ett skämt pa det stället var det perfekt och garanterat "NRJ" dyng musik fritt. Synd att de öppnade sa sent pa aret men till nästa gang sa blir det där man kommer att hänga.

Nu är det bara en natt och en dag kvar sen är man tillbak i Skehell igen och jag har saknat mina vänner!

Till alla: Pa tisdag syns vi vid 11.00 pa Waynescafe (heter det sa?) Ovanför bion. Hoppas ni har tid att ta ett fika da med en blek Svensk...

Ha de!!!

Kommentarer

Postat av: jossan

Publicerad 2009-04-12 19:11:24

men... vi jobbar ju på tisdag!Hoppas på att se dej en annan dag då, men vi åker upp till fjälls ons-sön...välkommen hem igen!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rockard

En kille som gillar Hårdrock. Framförallt 70 & 80-tals band som Deep Purple, Uriah Heep, Black Sabbath och Iron Maiden men även Glamrock som Kiss och Crashdiet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela