Rockard

Sant och sånt...Intressant eller ointressant...

Shortsen vinner over langkalsongerna...

Publicerad 2009-03-14 15:41:10 i Allmänt

Under Jan och feb hade jag oftare langkalsonger an shorts... nu har shortsen tagit ledningen! Idag ar annu en dag med runt 20 grader och sol. Man undrar ju varfor man inte kan stanna ett tag till. Spanien ar ett dyrt land och trotts att man forsoker spara in lite pengar sa sprutar det bara ut, man maste vara rik for att kunna bo och lyxa till det har nere. Vaderleken har gjort att badstranderna nu borjats att fyllas upp. Det ar markligt nar man skriver att trakigaste dagarna i veckan ar fredag och lordag... Det ar mer folk i rorelse under veckan.

Har inget mer for i dag annat an att i morgon sondag blir det hockey... Ha de bra i snon!


Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-03-14 19:26:12

Tjah! :)

Härligt att läsa att de börjar bli riktigt bra väder nu när man snart ska packa sina väskor och komma ner.. =)Ha de toppen så ses vi om 12 dagar :)/Jenny

Postat av: Helen

Publicerad 2009-03-15 13:09:22

Hej. Det låter härligt med värme. Idag är det fint här hos oss också. Blå himmel, strålande sol och det droppar från taken. Äkta vårvinterväder.



Nu ska vi fara och åka skridskor med ungarna.



Hälsningar Helen

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rockard

En kille som gillar Hårdrock. Framförallt 70 & 80-tals band som Deep Purple, Uriah Heep, Black Sabbath och Iron Maiden men även Glamrock som Kiss och Crashdiet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela